Τα αναμνηστικά του καλοκαιριού σε μια γυάλα

Μια όμορφη ιδέα διακόσμησης, για να αξιοποιήσεις τα αναμνηστικά που μάζεψες το καλοκαίρι από τις παραλίες.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από το blog, ξανά και πάλι εδώ! Σκέφτηκα πολλές φορές να γράψω και να σας δείξω πράγματα πολλά που έχω ετοιμάσει και περιμένουν την δημοσίευσή τους όμως μόνη μου θα τα έγραφα και μόνη μου θα τα διάβαζα! Λείπατε όλοι στις διακοπές σας και εμείς που δεν διακοπάρουμε μένουμε εδώ να σας περιμένουμε!
Αφού λοιπόν γυρίσατε ανανεωμένοι και γεμάτοι με τις μπαταρίες σας στο φουλ και με ωραίες αναμνήσεις αλλά και αναμνηστικά, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε με αυτά τα όμορφα κοχυλάκια,ξυλάκια,πετρούλες κ.α. που έχετε μαζέψει από τις παραλίες που επισκεφτήκατε.
Ιδέα αξιοποίησης των καλοκαιρινών αναμνήσεων μέσα σε μια γυάλα.

Συγκεντρώστε μπροστά σας όλα αυτά τα όμορφα πραγματάκια που έχουν κάτι να σας θυμίσουν από τις διακοπές σας, που είμαι σίγουρη ότι έχετε μαζέψει πολλά, συμπληρώστε στα υλικά σας μια μεγάλη γυάλα ή ένα μεγάλο βάζο και ότι άλλο θα μπορούσε να ομορφύνει και να διακοσμήσει την κατασκευή σας και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά τον βυθό της θάλασσας μέσα στο σπίτι σας!
Κατασκευή με τα αναμνηστικά του καλοκαιριού μέσα σε ένα βάζο ή γυάλα.

Για το στήσιμο δεν χρειάζονται οδηγίες.Τοποθετήστε τα υλικά σας μέσα στην γυάλα με όποιο τρόπο και σε όποια θέση σας αρέσει.
Καλοκαιρινή διακόσμηση σε γυάλα.

Αφού στήσετε και τοποθετήσετε όλα τα κοχυλάκια και τις πετρούλες στην γυάλα, θα προσθέσετε νερό μέχρι εκεί που επιθυμείτε. Προτιμήστε νερό απιονισμένο ή και βρύσης αν έχετε καλό νερό και ρίξτε το στην γυάλα πολύ σιγά για να μην χάσουν την θέση τους τα κοχυλάκια σας.
Φτιάξε τον βυθό της θάλασσας σε μια γυάλα.

Τι θα λέγατε να φτιάχνατε κι ένα καραβάκι με υλικά που έχετε σίγουρα στο σπίτι? Θα κολλήσετε με σιλικόνη τρεις φελλούς και θα τυλίξετε λίγο σπάγκο γύρω από αυτούς. Θα διπλώσετε στα δύο ένα δαντελένιο χαρτάκι και θα κολλήσετε ανάμεσα του ένα ξυλάκι ή μια οδοντογλυφίδα. Τέλος θα στερεώσετε το ξυλάκι στον φελλό.
Τα αναμνηστικά του καλοκαιριού σε ένα βάζο ή γυάλα.

Φτιάχνουμε καραβάκι από φελούς.

Δεν θα ήταν πολύ όμορφο μέσα στον βυθό, να υπάρχει κάτι που να λαμπυρίζει ανάμεσα σε δύο κοχυλάκια, σαν να είναι εκεί κρυμμένο ένα διαμαντάκι? Για να το φτιάξετε γεμίστε ένα κοχύλι με σιλικόνη και κολλήστε εκεί ένα στρασάκι. Κολλήστε άλλο ένα κοχύλι από πάνω σαν ανοιχτό καπάκι και έτοιμο!
Καλοκαιρινή διακόσμηση με τα αναμνηστικά από τις παραλίες.

Πως να αξιοποιήσεις τα αναμνηστικά του καλοκαιριού μέσα σε βάζο ή γυάλα.

Δημιουργώντας τον βυθό της θάλασσας σε μια γυάλα,έχετε ένα αξιολάτρευτο διακοσμητικό για το τραπέζι σας,αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα αναμνηστικά από τις παραλίες και τις ακρογιαλιές που επισκεφτήκατε!
Diy αναμνηστικό βάζο από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το ξέρω...Κάθε επιστροφή στην ρουτίνα είναι δύσκολη, είναι μελαγχωλική. Όμως έχει και το Φθινόπωρο τα καλά του. Έχει κι αυτό την ομορφιά του, έχει άλλον αέρα, έχει προγραμματισμό στην καθημερινότητά μας, έχει άλλα χρώματα!
Ο βυθός της θάλασσας σε μια γυάλα.

Καλό μήνα λοιπόν φίλοι μου και καλή επιστροφή! Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά από εδώ και πέρα!
Σας φιλώ ♥


10 σχόλια

 1. τέλεια ιδέα...και έχουμε τόοοσα κοχυλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό μήνα φίλη μου με όμορφες στιγμές! όμορφη ανάρτηση με ξεχωριστές δημιουργίες!! Πολλά φιλούθκια :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τι χρώματα!!!!! τι υπέροχα κοχύλια!!!
  Μας έλειψες ρε συ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλώς ορίσατε, με αέρα θαλασσινο γιατί το καλοκαίρι εδω κρατάει πολύ ακόμα, έτσι δεν είναι;
  Ας μπαίνουμε όμως στους ρυθμούς μας για να συνηθίσουν και τα μικρα στην ιδέα του σχολείου που έρχεται...
  Φιλιά, καλό μήνα και καλές δημιουργίες!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αχ εσύ με τις ομορφιές σου και τις τέλειες ιδεες σου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πανεμορφος ο βυθος σου Λμπρινη μου!! Καλο μηνα και καλο φθινοπωρο!! φιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τι όμορφη ιδέα Λαμπρινή μου!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλό μήνα Λαμπρινή !!! Μαζέψαμε και τι δεν μαζέψαμε από τις παραλίες αλλά ακόμα περιμένουν!! Ο βυθός σου πολύ όμορφη ιδέα!! Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πολύ ωραιες ιδέες Λαμπρινή μου
  Υπέροχα όλα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή